Meg szeretnéd tudni hogyan tudod hatásosan használni a gyógynövényeket?

Itt az 5 legfontosabb dolog, amit tudnod kell, ha igazi hatást szeretnél elérni növényekkel.

Ez a mini-kurzus az alapoktól tanít meg arra, hogy mikor, miért és mitől lesznek hatásosak a gyógynövények.

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Már olyan sok mindent kipróbáltál...

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Folyamatosan cikkeket olvasol a neten, hogy melyik gyógynövény, milyen betegségre jó, és sokszor belefutsz, hogy egyik cikk ellentmond a másiknak.

Próbálkoztál tanfolyamokat keresni, de egyik sem tűnt túl modernnek és technikailag nem is volt olyan egyszerű a tananyaghoz jutni.

Talán még egy OKJ-s vagy más hivatalosan bejegyzett tanfolyamot is elkezdtél, de rájöttél, hogy azok túlságosan a vállalkozás részére koncentrálnak, nem azt a tudást kaptad, amit szerettél volna.

Úgy érzed, hogy sokkal többet tudnál tenni a testedért és a lelkedért, ráadásul sokkal természetesebb módon, de sehol sem azt kapod, amire 2023-ban számítanál.

Tudod, hogy a gyógynövényekkel rengeteget tudnál tenni magadért, de nem tudod hol indulj el.

Annyi cikket, bejegyzést, „okos” tanácsot olvastál és kaptál már, hogy lassan belefájdul a fejed ebbe az összevisszaságba.

Közben pedig tudod jól, hogy a mai világban mekkora szükség lenne arra, hogy természetes úton támogasd a tested és a lelked

 

Nem azért kezdtél el a gyógynövények iránt érdeklődni, hogy végül úgy használd őket, mint a gyógyszertári gyógyszereket…

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Egy percig se aggódj, mert van megoldás:

Gyógynövény alapozó mini-kurzus

Egy 10-napos email-kurzus (egyenesen az e-mail címedre kapod, bármikor utána hozzáférsz) amiből megtanulod az alapjait annak, hogy milyen elvek alapján hatnak a gyógynövények a szervezetünkre és hogy te ezt a tudást hogyan tudod gyakorlatban felhasználni.

Gyógynövény tanfolyam

8997.- helyett

Most Csak 3997.-

(Az akció December 13-ig tart)

Van öt dolog amiket ha megtanult valaki, utána mindig komoly eredményeket ért el.

Ez az az öt dolog, amit ha értesz, akkor sokkal előbb és sokkal látványosabb hatást fogsz elérni a gyógynövények használatával. Tudni fogod, hogy miért nagyon rossz a „fáj a fejem milyen gyógynövényt szedjek rá?” hozzáállás, tehát, hogy miért nem működnek úgy a gyógynövények, mint a gyógyszertári gyógyszerek. Mert nem csak azt fogod tudni, hogy a gyógynövények hogyan tudnak valódi hatást kifejteni, de azt is hogy mikor és hogy miért.

Ebben a 10 napos email kurzusban ezt az 5+1 dolgot fogod megtanulni:

100% ACADEMIAE HERBA GARANCIA

Bár kb. egy fél kiló sajt áráról beszélünk és mi azt is tudjuk, hogy legalább tízszer ennyit ér ez az anyag, teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá. Ha érdekel téged a mini-kurzus nem szeretnénk, hogy gondolkodnod kelljen azon, hogy megvedd-e. Ezért miénk az összes kockázat és ha bármiért úgy érzed, hogy nem volt egy hihetetlen jó befektetés, csak írj egy emailt 30 napon belül és visszafizetjük az árát.

 

„Egyszerűen IMÁDOM a bevezető kurzust! Egyszerű, lényegre törő, és alig várom, hogy elinduljon a hoszabb kezdő kurzus.”

Jármai Dóra     

Borbély Tünde Zsófia

„Szia Roland! Köszönöm a ,,Mini-Kurzust” nagyon tetszett , hogy ilyen lényeget megragadóan tudtad felépíteni ezt a hatalmas tudásanyagot felölelő témát. Nekem nagyon nagy segítségemre szolgál, hogy ne vesszek el a gyógynövények labirintusában. Talán legegyszerűbben egy szekrényhez tudnám hasonlítani, melyben sok-sok fogas van, és a halomban álló ruhákat, már szépen fel tudom akasztgatni, hogy rend legyen. Szóval ezt jelenti nekem a kurzusod….segítségeddel sokkal biztosabban tudom felépíteni, rendszerezni a gyógynövényekről tanultakat.”

„Köszönöm a lehetőséget. Ahhoz képest, hogy 4000 forint a kurzus, kifejezetten minőségi és tömör. Nagyon tetszett! Remélem minél hamarabb indul a többi kurzusotok.” 

Bódis Evelin

Az Academie Herba csapata vagyunk

és a gyógynövények hatásos alkalmazása a specialitásunk.

Van köztünk biológus, füvész és kertészmérnök is és azért alapítottuk az Academiae Herba-t, mert nem találtunk a kis hazánkban olyan tanfolyamot, vagy iskolát, ahol mindent megtanulhatnánk a gyógynövényekről egy helyen. Segíteni fogunk neked is és még sok más leendő füvésznek eligazodni a gyógynövények varázslatos világában.

Ezekre a kérdésekre is választ kapsz a mini-kurzusban:

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Gyógynövény alapozó mini-kurzus

Egy 10-napos email-kurzus (egyenesen az e-mail címedre kapod, bármikor utána hozzáférsz) amiből megtanulod az alapjait annak, hogy milyen elvek alapján hatnak a gyógynövények a szervezetünkre és hogy te ezt a tudást hogyan tudod gyakorlatban felhasználni.

Gyógynövény tanfolyam

8997.- helyett

Most Csak 3997.-

(Az akció December 13-ig tart)

© 2023 Academiae Herba – ÁSZFAdatkezelésRólunk

×
×

Cart