Meg szeretnéd tudni hogyan tudod hatásosan használni a gyógynövényeket?

Itt az 5 legfontosabb dolog, amit tudnod kell, ha igazi hatást szeretnél elérni növényekkel.

Ez a mini-kurzus az alapoktól tanít meg arra, hogy mikor, miért és mitől lesznek hatásosak a gyógynövények.

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Már olyan sok mindent kipróbáltál...

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Folyamatosan cikkeket olvasol a neten, hogy melyik gyógynövény, milyen betegségre jó, és sokszor belefutsz, hogy egyik cikk ellentmond a másiknak.

Próbálkoztál tanfolyamokat keresni, de egyik sem tűnt túl modernnek és technikailag nem is volt olyan egyszerű a tananyaghoz jutni.

Talán még egy OKJ-s vagy más hivatalosan bejegyzett tanfolyamot is elkezdtél, de rájöttél, hogy azok túlságosan a vállalkozás részére koncentrálnak, nem azt a tudást kaptad, amit szerettél volna.

Úgy érzed, hogy sokkal többet tudnál tenni a testedért és a lelkedért, ráadásul sokkal természetesebb módon, de sehol sem azt kapod, amire 2023-ban számítanál.

Tudod, hogy a gyógynövényekkel rengeteget tudnál tenni magadért, de nem tudod hol indulj el.

Annyi cikket, bejegyzést, „okos” tanácsot olvastál és kaptál már, hogy lassan belefájdul a fejed ebbe az összevisszaságba.

Közben pedig tudod jól, hogy a mai világban mekkora szükség lenne arra, hogy természetes úton támogasd a tested és a lelked

 

Nem azért kezdtél el a gyógynövények iránt érdeklődni, hogy végül úgy használd őket, mint a gyógyszertári gyógyszereket…

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Egy percig se aggódj, mert van megoldás:

Gyógynövény alapozó mini-kurzus

Egy 10-napos email-kurzus (egyenesen az e-mail címedre kapod, bármikor utána hozzáférsz) amiből megtanulod az alapjait annak, hogy milyen elvek alapján hatnak a gyógynövények a szervezetünkre és hogy te ezt a tudást hogyan tudod gyakorlatban felhasználni.

Gyógynövény tanfolyam

8997.- helyett

Most Csak 3997.-

(Az akció Július 21-ig tart)

Van öt dolog amiket ha megtanult valaki, utána mindig komoly eredményeket ért el.

Ez az az öt dolog, amit ha értesz, akkor sokkal előbb és sokkal látványosabb hatást fogsz elérni a gyógynövények használatával. Tudni fogod, hogy miért nagyon rossz a „fáj a fejem milyen gyógynövényt szedjek rá?” hozzáállás, tehát, hogy miért nem működnek úgy a gyógynövények, mint a gyógyszertári gyógyszerek. Mert nem csak azt fogod tudni, hogy a gyógynövények hogyan tudnak valódi hatást kifejteni, de azt is hogy mikor és hogy miért.

Ebben a 10 napos email kurzusban ezt az 5+1 dolgot fogod megtanulni:

100% ACADEMIAE HERBA GARANCIA

Bár kb. egy fél kiló sajt áráról beszélünk és mi azt is tudjuk, hogy legalább tízszer ennyit ér ez az anyag, teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá. Ha érdekel téged a mini-kurzus nem szeretnénk, hogy gondolkodnod kelljen azon, hogy megvedd-e. Ezért miénk az összes kockázat és ha bármiért úgy érzed, hogy nem volt egy hihetetlen jó befektetés, csak írj egy emailt 30 napon belül és visszafizetjük az árát.

 

Több, mint 2492-en végezték már el a mini-kurzust...

Összességében egy korrektnek tűnő, alaposan összeálltott tudástárat kaptam. Ami meglepő, hogy a kedvező árhoz képest minőségi a rendelkezésre álló ismeret. A tartalma tömör, de nagyon alaposnak látszó, logikusan felépített. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne fejlődni ezirányban, mint ezt már meg is tettem ismerőseim körében. Én még most kezdtem tanulni a füvészetet, de be is jelentkeztem a Gyógynövények 101 minikurzusra

Kovács Mihály

Borbély Tünde Zsófia

„Szia Roland! Köszönöm a ,,Mini-Kurzust” nagyon tetszett , hogy ilyen lényeget megragadóan tudtad felépíteni ezt a hatalmas tudásanyagot felölelő témát. Nekem nagyon nagy segítségemre szolgál, hogy ne vesszek el a gyógynövények labirintusában. Talán legegyszerűbben egy szekrényhez tudnám hasonlítani, melyben sok-sok fogas van, és a halomban álló ruhákat, már szépen fel tudom akasztgatni, hogy rend legyen. Szóval ezt jelenti nekem a kurzusod….segítségeddel sokkal biztosabban tudom felépíteni, rendszerezni a gyógynövényekről tanultakat.”

Szerintem nagyon jó ötlet hogy naponta jön az új anyag, az e-mailjét mindenki olvassa akkor is ha el van havazva, tényleg csak a lényeg volt leírva, nem volt mellébeszélés. Zavaró egy kicsit a szóismétlés, ki tud rántani a szövegből, de nem vészes. Összességében ajánlanám másoknak is, jobb mint amire számítottam. Be kell vallanom ilyenekben mindig is voltak fenntartásaim nagyon sokat foglalkozok ezzel a témával és újra és újra rá kell jönnöm hogy sokan keverik a szezont a fazonnal. Amit nem tudnak feltétlen abba belevonnak gyorsan valami misztikumot aminek sokszor semmi köze nincs hozzá, de ez színtiszta növényismeret volt, ami felüdítő tapasztalat volt.Gyakorlati tudásban gyarapodtam, mármint az alkalmazott gyógynövényismeretben, mert elméletet gyorsan fel lehet szedni, de a dolgok csínyját megtanulni az már nehezebb.

Schwarczer K.

Edit P.
Edit P.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
A bevezető mini kurzus úgy gondolom nagyon jó alapot ad a továbbiakhoz, de önmagában is hasznos. Többet kaptam mint amit vártam tőle! Csak ajánlani tudom!
Renata N.
Renata N.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy megkaptam a kurzus anyagait. Nagyon hasznos, tömör és lényegretörő az anyag. Nagy segítség, hogy munka mellett , a saját tempómban tudom elsajátítani a tananyagot. Mindenkinek ajánlom, igazán hasznos!! Abszolút motivál, hogy a következő tananyagot is elkezdjem 🙂 Köszönöm szépen a lehetőséget mégegyszer! Renáta
Anna L.
Anna L.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Összességében véve hasznosnak találtam a kurzust.Átfogó jellemzést kaptam a gyógynövények tulajdonságairól, a holisztikus megközelítésről-.
Vigh I.
Vigh I.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Nagyon érdekes és hasznos tudást tartalmaz az anyag. Örülök, hogy rá találtam. Köszönöm.
Viktória V.
Viktória V.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Szuper a kurzus! Kellemesen csalódtam! Rengeteg hasznos információt kaptam! Még fel sem fogtam mindent! Ajánlom mindenkinek akit érdekel ez a téma! Köszönök mindent! 🙂
Kata E.
Kata E.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Az alapoktól kiindulva nagyon élveztem a bevezető mini-kurzust. Roland részletesen és érthetően magyarázta el a gyógynövények sokféle hatását, típusát és a felhasználási módokat. Informatív, jól felépített és izgalmas. Alig várom, hogy kipróbálhassam a tanultakat. Köszönöm, kiváló volt!
Csiszár M.
Csiszár M.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Szervusz Roland! Remek tudásanyag, és teljesen más megközelítés járja át az általad elküldött tananyagot. Öröm volt belemélyedni, és kielégítőnek találtam, éppen jól "seggbe rúg" hogy tovább haladjak ezen az úton. Köszönöm az összeszedett gondolatokat, remélem ennek lehet egy komolyabb, akár élő része is. Mi Kissomlyón élünk, van 2 jurtánk, remek hely lehetne egy közösségibb tudás átadásra, tapasztalásra. Most szeretném a saját magam rendszerébe belefoglalni az általad elküldötteket, és aztán tovább haladni az online elérhető képzéseidben. Minden jót! Üdvözlet Kissomlyóról: Csiszár Máté
Diána T.
Diána T.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Nagyon tetszik, mert sok új értékes információt ad a gyógynövényekről. Hasznos tudást kapok a kurzus által, melyet azonnal kamatoztathatok is gyakorlatban.
Tünde B.
Tünde B.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Nagyon elégedett vagyok. Több gyógynövényes online tájékoztatón, képzésen vettem már részt. Itt más megközelítésben kaptam információt a gyógynövények működéséről, hatásáról. Nagyon tetszett ez a megközelítés, mindenképpen több lettem általa. Pont ezért ár-érték arányban verhetetlen! Aki gyógynövényeket szeretne az egészsége érdekében használni, ezt nem hagyhatja ki.
Rita K.
Rita K.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Nagyon hasznos a tanfolyam. A napi bontás jól követhetővé teszi, figyelemzavarosok, halogatók is könnyedén tanulhatnak belőle.
Rita C.
Rita C.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Köszönöm a rengeteg érdekes informàciót, sokat tanultam .
 Krisztina M.
Krisztina M.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Köszönöm! Teljesen más szemszögből mutatja be a gyógynövényeket és felhasználásukat!! Csak ajánlani tudom 😊
 Tamás D.
Tamás D.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Kedves hangvételű a minisorozat. Hasznos tudással rendelkezik.
Tóthné C.
Tóthné C.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Nekem nagyon megfelelt. Fitotherápiát tanultam,. Imádom a természetességet. Talpmasszázst is tanultam. Nagyon részletes de könnyen érthető. Sokat kell majd forgatni hogy rogzuljon. Külön pozitívum hogy örökre elérhetö, mindig lapozható. Már a következöre is jelentkeztem. Hálás vagyok neked hogy részt vehettem a kurzusodon. Csilla.
Tünde B.
Tünde B.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
A tanfolyamot rendkívül hasznosnak találtam, lényegretörő, tömör, rövid, könnyen érthetősége miatt. Hatalmas segítséget jelentett, hogy hozzájuthattam egy olyan tudásanyaghoz, mely érthetően, gyakorlatiasan holisztikus szemléletmódot nem mellőzve segít eligazodni a gyógynövények világában, és rendszerezésüket feltárva segíti a tanuló útját abban, hogy egy biztos alapot adjon, melyre azután építkezni lehet. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, akit megszólítottak a gyógynövények🤗 Köszönöm Roland!
Mária P.
Mária P.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Köszönöm a munkájukat! Örömmel bővítettem ismereteimet a rendszerbe foglalt és hasznos információkkal.
Zsuzsanna M.
Zsuzsanna M.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Szia Kedves Roland! Köszönöm szépen a lehetőséget. Nagyon jó volt . Szépen csoportosítva,átfogóan,összegezve a növények besorolását. Hatékonyan,rövid idő alatt sokat tanultam az anyagból. Hála és köszönet érte! Áldás. Üdvözlettel Márton Zsuzsanna.
 Ilona S.
Ilona S.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Szia Roland! Nagyon sok új ismeretet adott a kurzus, hiszen én is más, a hagyományos szemléletben használom a gyógynövényeket. Az ízek és energetika kapcsolata a legnehezebb, mert magát a növény ízét sem könnyű bizonyos esetekben megállapítani, főleg egy kezdőnek. Az ezzel összefüggő energetika és profil összeállítása nekem biztos nem menne jelenlegi "tudásom", szintem szerint. Nekem biztos nagy segítséget jelenten a későbbiekben, ha több konkrét gyógynövény lenne így elemezve. Üdvözlettel: Ilona
Gabriella N.
Gabriella N.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
A minikurzus messze felülmúlta a várakozásaimat. Az anyag érthető és jól követhető laikusok és akár haladók számára is. A legfontosabb alapelvet teszi érthetővé, történetesen, hogy a gyógynövények annál sokkal kifinomultabbak, összetettebbek, mint ahogy azt az emberek többsége gondolja. Tényleg nem működik a "mire jó" elv egyszerűsége. Bátran ajánlom a kurzust mindenkinek, és várom a további tanulnivalókat.
Péterné G.
Péterné G.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Olcsó, soha nem hallott infók, tartalmas anyag,
ERIKA K.
ERIKA K.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Fantasztikus volt a kurzus, ilyen társításban ( gyógynövények és hatásaik) még nem hallottam, pedig sokszor tanultam már róluk. Hatalmas anyag ( és tudás), köszönet érte 😊
Lászlóné S.
Lászlóné S.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Kedves Roland! Nos én régebben is kutakodtam a gyógynövényekkel kapcsolatban, hogyan tudom jobb állapotba hozni magam és a családom velük való használatával. Számomra érthető és követhető. Nagyörömömre szolgált ismeret és a krémek készítése. Köszönöm, hogy részese lehettem
Valéria G.
Valéria G.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Mióta az eszem tudom a teák és gyógynövények használója vagyok. Egyébként pénzügyi végzettségem van, tehát sosem tanultam ezt. Csak a gyakorlatban. Köszönöm, hogy most már tudatosabban tudom használni mindezt. Sok mindent helyre tett. Örülök, hogy részt vettem.
Anett A.
Anett A.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Ismerem a gyógynövényeket, de sehol se találtam hogy mit mivel párositsak. Nagyon sokat segített már ez mini kurzus hogy átlássam a hasznosítást. Nagyon várom már a folytatást, ajánlom mindenkinek aki szeretne foglalkozni a gyógynövényekkel.
Viktória B.
Viktória B.
Igazolt Vásárló
Tovább olvasom
Kedves Roland! Nagyon tetszett a kurzus, sokmindent tanultam. Eddig is érdekeltek a gyógynövények, de most még inkább felkeltetted az érdeklődésem ezzel a kurzussal. Az is nagyon tetszett, hogy a végén el lett Kedves Roland! Nagyon tetszett a kurzus, sokmindent tanultam. Eddig is érdekeltek a gyógynövények, de most még inkább felkeltetted az érdeklődésem ezzel a kurzussal. Az is nagyon tetszett, hogy a végén el lett küldve az egész anyag egyben. Köszönöm, és várom a további kurzusokat! :)az egész anyag egyben. Köszönöm, és várom a további kurzusokat! 🙂
Előző
Következő

Az Academie Herba csapata vagyunk

és a gyógynövények hatásos alkalmazása a specialitásunk.

Van köztünk biológus, füvész és kertészmérnök is és azért alapítottuk az Academiae Herba-t, mert nem találtunk a kis hazánkban olyan tanfolyamot, vagy iskolát, ahol mindent megtanulhatnánk a gyógynövényekről egy helyen. Segíteni fogunk neked is és még sok más leendő füvésznek eligazodni a gyógynövények varázslatos világában.

(egy része)

Ezekre a kérdésekre is választ kapsz a mini-kurzusban:

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Gyógynövény alapozó mini-kurzus

Egy 10-napos email-kurzus (egyenesen az e-mail címedre kapod, bármikor utána hozzáférsz) amiből megtanulod az alapjait annak, hogy milyen elvek alapján hatnak a gyógynövények a szervezetünkre és hogy te ezt a tudást hogyan tudod gyakorlatban felhasználni.

Gyógynövény tanfolyam

8997.- helyett

Most Csak 3997.-

(Az akció Július 21-ig tart)

© 2024 Academiae Herba – ÁSZFAdatkezelésRólunk