ONLINE GYÓGYNÖVÉNY KURZUSOK

Alapozd meg a füvész tudásod!

Készen állsz arra, hogy telepakold a polcaidat gyógynövény készítményekkel? Hogy elmélyítsd a tudásodat arról, hogy a növények hogyan építik és támogatják a szervezetedet?

Ha igen, akkor készülj fel egy életen át tartó útra!

Az összes kurzusunkat több éves, gyakorlati tapasztalattal rendelkező biológusok és füvészek készítették.

Az online, saját ütemben elvégezhető kurzusainkat folyamatosan fejlesszük, hogy a lehető legmodernebb akadémiai tudást tudjuk vegyíteni a több ezer éves tapasztalati füvész gyakorlattal.

Így te a lehető legjobb tudást kapod majd mindíg

Bevezető gyógynövény mini-kurzus

Ez a rövid, online programunk bepillantást nyújt a füvészet világába azoknak, akiknek kevés, vagy semmilyen tapasztalatuk nincs még a gyógynövényekkel kapcsolatban és elindít egy életed végéig tartó úton.

 

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Gyógynövények 101 mini-kurzus

Azoknak, akik egy lépésről-lépésre tervet szeretnének arról, hogyan ismerhetnek meg holisztikusan egy-egy gyógynövényt. Akár kezdő vagy, akár tapasztalt füvész ez mini-kurzus óriási érték lesz neked.

 

Kezdő gyógynövény kurzus

A füvésszé válásod útja itt kezdődik. Ha kevés, vagy semmilyen tapasztalattal nem rendelkezel ez az átfogó kurzus lesz az, amivel meg fogod alapozni az egész fűvész tudásodat. 

 

A Gomba kuzus

Fedezd fel a gombák rejtélyes világát! Ebben a kurzusban megtanulod hogyan ismerj fel és gyűjts biztonságosan gombákat és hogyan készíts belőlük tápanyagokkal teli ételeket és hatásos készítményeket.

Termékenység mini-kurzus

Tanuld meg, hogyan tudod támogatni a termékenységedet természetes módon és holisztikusan.Ebben sokminden más mellett a gyógynövények is segíteni fognak neked

Ízületi fájdalmak mini-kurzus

Ismerd meg az ízületi fájdalmak különböző típusait az Ayurvéda keretrendszerén keresztül és tanuld meg, hogy hogyan tudod kezelni ezeket a fájdalmakat gyógynövényekkel és más eszközökkel

PCOS kezelése mini-kurzus

Ha PCOS-ban szenvedsz nagyon fontos, hogy ne egy általános kezelést kapj, hanem olyat, ami kifejezetten a te tüneteidet kezeli. Ismerd meg, hogy hogyan segítenek neked ebben a gyógynövények

Gyógynövények Állatoknak mini-kurzus

Ha a saját egészségedre is holisztikusan tekintesz, miért ne érdemelnék ugyanezt az állataid is? Náluk a holisztikus szemlélet viszont picit más.

Az Academiae Herba a megfelelő hely számomra?

Egy gyógynövény kurzus kiválasztása fontos döntés, hiszen időt és pénzt fektetsz bele.

Mi ezt megértjük és azt szeretnénk, hogy te a számodra lehető legjobb helyet találd meg, ahol a lehető legjobb tudást fogod megkapni.

Az Academiae Herba jó választás neked, ha …

Gyógynövény mini-kurzus gyűjtemény

Fedezd fel a füvészet különböző ágazatait

Érdekel hogyan tudod a gyógynövényeket a stressz kezelésére használni? esetleg a gyógynövények tehesség alatti használata érdekel vagy talán az, hogyan tudod a gyógynövényekkel kezelni az izületi fájdalmakat?

Már készülőben van 3 mini-kurzusunk is hasonló témákban.

És jóval többet tervezünk a jövőben

Bepillantás az academiae herba falai mögé

Az Academiae Herba küldetése:

  • Hogy minden füvész elsajátíthassa a növényi gyógyászat művészetét és tudományát.
  • Hogy felerősítsük a füvészekben a velük született kapcsolatot a természettel.
  • Hogy minden füvész egy közösség vezérelte szellemben tanulhasson és dolgozhason együtt másokkal.
  • Hogy a lehető legtöbb féle füvész tanítson és tanuljon nálunk, így egy olyan iskola maradjunk, ahol sokféle tradíció és szemszög találkozik.