Bevezető Gyógynövény Mini-Kurzus

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Bevezető Gyógynövény Mini-Kurzus

Ár: 3990 Ft

Megfordult már a fejedben, hogy bárcsak megtanulhatnál mindent a gyógynövények használatáról, de úgy érezted nincs időd, pénzed, vagy lehetőséged rá?

Ez az ingyenes és rövid, online programunk bepillantást nyújt a fűvészet világába azoknak, akiknek kevés, vagy semmilyen tapasztalatuk nincs még a gyógynövényekkel kapcsolatban és elindít egy életed végéig tartó úton.

A bevezető füvész-mini kurzus végére meg fogod érteni, hogy a fűvészet miben tér el a nyugati orvoslástól, és hogy hogyan tudod tényleg hatásosan segítségül hívni a gyógynövényeket.

Már ennyi után sokkal magabiztosabban ÉS izgatottabban fogod készíteni és felhasználni a saját főzeteidet, teáidat, vagy akár tinktúráidat.

Készülj fel arra, hogy megtanulod a nyugati füvészet alapjait, hogy hogyan tudsz hatásos formulákat tervezni és hogy ez arra fog inspirálni téged, hogy még többet akarj tudni a füvészetről.399

Ár: 3990 Ft

Leírás

A füvészet egy ablak egy olyan világba ami nagyra értékeli és csodálja a növényekkel való kapcsolatunkat. Ha ezt olvasod, akkor valami benned vágyakozik, hogy újra felfedezze ezt a kapcsolatot.

És te valószínüleg szeretnéd, hogy ezen a felfedező útón valaki vezessen téged.

Mi nagyon örülünk, hogy melletted lehetünk amikor elkezdesz füvésszé válni és támogathatunk, hogy az utad a lehető legkönnyebb legyen és hogy a lehető legjobb tudást tudd elsajátítani.

Bevezető Gyógynövény tanfolyam
Bevezető Gyógynövény tanfolyam
Bevezető Gyógynövény tanfolyam

Lehet úgy találtál ide, hogy azon gondolkodtál, mik lehetnek azok a gyönyörű zöld gazok, amik az út szélén és a hátsó kertedben nőnek.

Az ősi tudás és a természet szépsége a szíved mélyén vonz téged és természetedből adódóan kíváncsi vagy hogyan tudnád ezeket a növényeket részévé tenni az életednek.

Nem érzed úgy, hogy szükséged lenne akárkire is, aki löketet ad, hogy tanulj, mert tudod, hogy maga a tudás lesz a legnagyobb jutalom amit elérhetsz.

Te csak iránymutatást szeretnél, hogy hogyan tudod felhasználni ezt a tudást, hogy a legegészségesebb, legboldogabb önmagad lehess.

A Bevezető Füvész Mini-Kurzus a te online 10 napos alapozód

Bevezető Gyógynövény tanfolyam

A célunk ezzel a füvész kurzussal az, hogy te, aki új vagy a füvészet világában megízlelhesd a holisztikus megközelítését a gyógynövények által támogatott jólétnek és egészségnek

Ez a bevezető szintű kurzus megtanít arra, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe, ha tényleg komoly hatásokat szeretnél elérni gyógynövényekkel.

Sokkal többet fogsz tudni a gyógynövények egészségmegőrző hatásairól és hogy hogyan készítsd elő a gyógynövényeket használatra.

Ezt a programot úgy raktuk össze, hogy neked minden szempontból a lehető legkézenfekvőbb legyen. 10 napon keresztül, minden nap egy rövid, tömör de annál érdekesebb tudásanyagot fogsz kapni egyenesen az email címedre.

A legősibb tudást párosítjuk a legmodernebb hozzáállással.

A Bevezető Füvész Mini-Kurzusból meg fogod tudni:

Gyógynövény Energetika

ENERGETIKA

Hogy energetika szempontjából milyen 12 kategóriába soroljuk a a különböző gyógynövényeket

Gyógynövény szövetek

SZÖVETI ÁLLAPOTOK

Hogy hogyan tud felborulni az egyensúly a különböző szöveteinkben és ezt milyen 6 kategóriába soroljuk

Gyógynövény hatások

HATÁSOK

Hogy milyen különböző hatással lehetnek a gyógynövények a szervezetedre, és ezek hogyan segítik az egészségedet

Gyógynövények előkészítése

ELŐKÉSZÍTÉS

Hogy, ahhoz, hogy valóban gyógyítsanak, elő kell készítened a gyógynövényeket és ennek 19 technikáját

Gyógynövény formulák

FORMULÁK

Hogy miért kell, hogy ismerd a formulákat, és hogyan tudsz majd hatékony formulákat tervezni te magad

Gyógynövény receptek

RECEPTEK

Hogy melyik az 5 leghatásosabb kezdőbarát formula, amit te is el fogsz tudni készíteni otthon

Mit mondanak, akik végeztek már a mini-kurzussal

„Egyszerűen IMÁDOM a bevezető kurzust! Egyszerű, lényegre törő, és alig várom, hogy elinduljon a hoszabb bevezető kurzus.”

Jármai Dóra     

Piller Kata

„Nagyon profi anyagok, tényleg rövidek és olyan dolgokat tanulok, amiket egyáltalán nem tudtam a gyógynövényekről, bár évek óta próbálom gyógyítani magam velük.”

„Köszönöm a lehetőséget. Ahhoz képest, hogy 4000 forint a kurzus, kifejezetten minőségi és tömör. Nagyon tetszett! Remélem minél hamarabb indul a többi kurzusotok.” 

Bódis Evelin

Indulj el az úton

Készen állsz, hogy elindulj a füvésszé válás útján?

Kezd el a bevezető mini-kurzust!

© 2022 Academiae Herba – ÁSZF – Adatkezelés