365 NAPOS 100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Itt a legjobb terméket kapod és mi 100%-ban ott állunk az állítás mögött!

A garanciapolitikánk mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekünk, akkor mi tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

Sokan tartanak kurzusokat, gyakran garancia nélkül, vagy nevetséges feltételekkel, abban bízva, hogy épp annyira elégedett legyél, hogy ne kérd vissza pénzed.

Mi mindent a diákjainknak köszönhetünk, és az akadémiánk csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a kurzusainkat, és mindenekelőtt: érzik, hogy a gondolataink jelentős mértékben hozzájárulnak a haladásukhoz. 

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a kurzus minőségével, kérlek jelezd az info@academiaeherba.hu e-mail címen a vásárlás utáni 365 napon belül. 

Első körben meg szeretnénk válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de a fentebb említettek miatt akadékoskodásra/terelésre nem számíthatsz a részünkről.

Ha az orvoslás ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

Fontos: a garancia a kurzusok minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a diáknak minőségbeli fenntartásai vannak.

Bármennyire is szeretnénk mindenki számára eredményeket garantálni, ez jelentős mértékben a felhasználón múlik, így a mi irányításunkon kívül esik. 

Amit biztosítani tudunk, és amire garanciát vállalunk az az, hogy a létező legjobb kurzust kapod a vásárlásoddal. 

*Fontos, hogy egy szoftver segítségével követjük, hogy ki másol ki szöveget a kurzusból, és ki tölti le a letölthető anyagokat. Érthető módon ha ez megtörténik, onnantól a felhasználóra többé nem érvényes a 365 napos garancia.